.ThingsInLife.

27 May 2010

happy?

urm..
ape ye aku na entry kat belog aku yg celam celum aku bukak.

cerita pertama:
stat next week aku akan betuka ke tempat keje yang baru.
tuka lagi?
yela..masih muda neh la aku na cari pengalaman yang banyak an.
bukan ta best kat tempat keje skunk.
tp kurang keje, bosan siol ari-ari duk ngadap tenet aje.
mula-mula best r, lelame?
so..better aku make a move la.
dari orang becakap yang hari-hari aku ta de keje an.
sian dorang nti, berat na angkat tangan sebelah kiri.
hihi~
setakat neh dulu cerita aku pasal tuka tempat keje aku tu.
korang doa-doakan aku best kat tempat keje baru ye.

cerita kedua:
pasni aku da ta leyh na layan fesbuk, belog lagi.
abes la cafe world aku.
hasil usaha titik peluh aku membangunkan cafe aku tu.
tp ta pe.. akan aku usaha untuk mencari jalan supaya aku boleh onlyne kat sane.
hahaha~
klaw la boleh.
harap-harap boleh la kan.

cerita ketiga:
hari ni aku de buka fb sumone la.
not on my frenlist la.
die ni aku mmg ta suke dari skewl dulu la.
act, bkn die.. but adik die.
tp die pon sekali la.
abaikan yang itu..
pastu aku tgk la gamba die, mak ai..
punye la dekat upe nye die ngan aku.
mejoriti orang yang dekat ngan die aku kenal.
aje kan hampeh.
tp nasib la baek, orang-orang tu ta ngam ngan aku.
klaw ta, tah le.
tp betul la kan, dunia ni kecik sgt aku rasa.
pegi mana pon, tu jugak la orang nye.
huhu~

setakat ni dulu coretan sengal petang aku.
next tyme ade mase aku corat lagi.
harap-harap kat tempat baru leyh onlyne la.
amin..........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...