.ThingsInLife.

02 November 2011

Tension!

Entry utk hari ni.
Nk cite cket yg aku ngah pns ngn orang yg suke lepas tgn bile da buat slh. Pehtu bkn nk tlg setle..lepak je. Orang laen lak yg kne tanggung bende yg die da uat. Mcm xreti na tanggungjawab langsung. Da le tamo ngaku salah..pastu lepas tgn. Sumpah aku bengang weh!
Yg best nye..aku siap perli tepek lagi. "zaman skg sume org nk cari slh org je." hambek kau! Tu thp aku da grm la tu. Selame ni aku diam je.. Hari ni mmg ku da thp gaban pny bgg. Yes yes!! Atlast kne jugak kau. Haha.

Okey la.. Takat ni dlu. Nti de lagi ku sembang g eh. Tataaaa


- Posted using BlogPress from my iPhone

23 October 2011

Mood; down..down!

Hurmm..sebenar nye aku sedang bersusah hati ni. Uncle D cakit. Lagi 1 ari je nk konvo, die jatuh cakit. Alahai..nape la ngan die tu. Ptg ni nk try bw jupe doc die. Harap2 okey la. Jgn la de pape..klaw de pape, mmg nangis la aku. Seyes tgh stress betoi skang nih. Huh!! :((


- Posted using BlogPress from my iPhone

17 October 2011

woot! woot!

hattooiii..!
lame betoi ta lepak conteng-conteng kat cini. mesti korang rindu kepek mepek aku an. (suke la mao pasan sendili, lalala)

okey..okey.
aku teroskan mepek kat cini. Hmm..sekian lame, ape cerita yang best eh? Tade pape yg best. Saje na test writepad kat phone aku ni je. Klaw okey..bole la salu hupdate belog haku nih.

Okey la..laen kali aku mepek panjang cket dari ni. Ni kat lam kete na lek uma. Hihi

Tata korang!! Much love.

09 February 2011

ada happy cket la sikalang.

hoho. aku mmg sedang happy sikalang woo. ptg td mase aku tengah keje dapat call dari num yang aku ta kenal. aku pon jawab la call tu. mau tau siapa? ala malu la... ala ta yah cerita la eh.? hihihi

okey okey aku cerita. orang tu adalah orang dari streamix! diorang na pasang streamix da kat umah aku. hooiii, gile kau aku ta happy. sebab aku da lame merana ngan berok-band aku tu ha. lembap na mam okay!! sebab tu aku buat keputusan untuk tuka je. senang! baru kau tau celcom. hilang satu customer kau. (walaupon aku tau kau ta kan heran. hihi)

haih, ta sabar nye na tunggu streamix esok. bole la aku layan you tube, tonton, ape ape website dengan senang hatinye. ta de la cam sekarang ni. FB je hari hari. sampai nk jemu aku da ha. belog ni pon jap bole jap ta. (nampak sgt pulak aku ni xcited lebey an, memang pon!) ngee

okey, setakat ni dulu aku mepek. next time mepek lagi eh. lalala

08 February 2011

update lagi. hihi

ehem, bosan bosan update belog lagi arini. kegianan aku tehadapt belog kembali lagi. hihihi
bile lagi nk gunakan kesempatan yang ada ni utk meng-update belog kan. tp profile buruk gile la. da blurr tatau cane na update bagi cantek. al-maklum, kat opis ni time rehat je bole layan tenet. so, apelah sangat 1 jam rehat aku tu. tip tup, tip tup da kul 2 kan. kejap je rasenye. na tido pon ta puas je. jadi, ntah bile la na update profile kasi cantek balek. (mcm la dulu cantek sgt, hihi)

hurm, ape topik best eh?
sebenarnye, hati aku ni cam gundah gulana cket. ntah la kenapa. susahnye na luahkan dengan penulisan. na cakap apetah lagi. cara tebaek, pendam je lah. biar je semua resolve dengan sendiri. kalaw da orang ta suke, elok kite bediam je kan? kadang kadang aku tepikir, kenapa lah bile aku da bekorban buat ape ape untuk orang, orang ta penah nampakkan, atau dengan lebih jelas, hargai. sampai satu tahap, aku rasa giveup na tolong orang. yelakan, aku ni ta de la reti sgt nak manis mulut kate orang, na ckp ayat ayat puji pujian. kalaw ayat yang kua dari mulut aku ni mmg la pedas berasap mcm ayam KFC tu ha, tp hati aku ta sampai pon na bia. aku tolongkan gak selagi tedaya. tapi balasannye? ta de sape pon nampak. redha. tp terasa doe, bkn na cakap la kan. bile yang kite buat tu orang cam ta ambil peduli je, mestilah terasa. aku tgk bende yang cket dari orang lain, appreciated abes kot. ta pe la, aku tolong ikhlas je. bukan lah na kan balasan ke ape kan. atleast kau appreciated aku camne kau buat kat orang laen pon aku da sejuk hati. tp, ntah la. mungkin aku sensitif sgt kot. dah, abaikan. hoho

huh, lega cket da conteng perasaan aku kat sini. siapa orang yang maksudkan tu bia lah aku sorang je tau. huhu
thanks sebab sudi menjenguk. :)

07 February 2011

belog yang da lame besarang.

wahhh, tetibe je ade mood na update belog nih. arghh, sgt lame ta conteng belog aku nih ha. kesian die ditinggalkan tuannye yang sangat sebok ngan kehidupan yang tatau la ape yang di sebok an sgt.

btw, tatau ape na conteng kat sini. na cite masalah, cam ta tecite je. na luah perasaan, agak bahaye. so, cite pasal kehidupan sekarang je la.

hmm hmm, sekarang aku da mula bejinak dengan DSLR. banyak jugak la bende na kena belaja. sampai sekarang pon still blurr lagi walaupun da salu gune. tapi mmg best sebab bende tu mmg aku impi dari zaman sekola dulu. bile da dapat ngan usaha dan keringat sendiri, mmg best ta tekate lah! hihi.
tapi bende ni patut aku cite mase awal awal beli dulu, cite ni da basik gak ah nk update kat sini. tp still na cakap, best giloosss dengan kehadiran Uncle D dlm hidup aku. hahaha

cerita paling baru eh.
well well, salah sorang dari kawan terapat aku da selamat betunang. happy utk kau teman. pasni turn teman yang lain pula. kali ni lebih besar. iaitu.. KAHWIN. omg, aku ingat lagi mase lelepak ngan teman yang bakal kahwin ni. die kate, aku ngan bf aku na kahwin lambat. sepakat katenye. last last, diorang kawin dulu. alangkah bahagianye mereka. dari na kahwin lambat, tetibe ter-decide na kahwin awal. apepun, still happy utk kau juga teman. waiting for ur Date! hee

dan pengakhiran.
aku, still ngan hidup aku yang sama je macam dulu cuma agak sibok ngan bebende yang ade. hihihi
next time ade mase aku update lagi eh. oh, nti aku try curik mase upload gamba betunang teman terapat aku pulak eh.

tengs korang sebab still mau bace belog buruk aku ni. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...